Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині визначили фіналістів Молодіжних ігор Львівщини

На вихідних на Львівщині провели відбіркові етапи Молодіжних ігор Львівщини у двох дивізіонах: схід та захід. У зоні «Захід» позмагались 12 команд територіальних громад, а у зоні «Схід» – 13 команд.

Такі ігри на Львівщині проводять вже втретє. Їх організовує Львівська обласна громадська організація «Колос» та управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

«Цьогоріч відбірковий етап зібрав рекордну кількість учасників – близько 1000 молодих людей з 25 громад. Це свідчить про те, що з року в рік популярність цих змагань зростає. Ці ігри – ефективний інструмент популяризації здорового способу життя та є одним з найдієвішим способів профілактики та боротьби з негативними наслідками в молодіжному середовищі» – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

На змаганнях територіальні громади представляли молоді люди віком 16 років та молодші. Переможців визначили у 8 видах спорту: міні-футболі, шахах, настільному тенісі, шашках, армспорті, перетягуванні канату та гирьовому спорті. 

Вже у суботу, 28 жовтня, у Пустомитах відбудеться фінал Молодіжних Ігор Львівщини. У фіналі зустрінуться призери та переможці зональних змагань з Турківської, Бісковицької, Стрілківської, Добромильської, Пустомитівської, Миколаївської, Яворівської та Добротвірської громад. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ