Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Львівщині юнак на мотоциклі наїхав на дівчину

У Яворівському районі внаслідок наїзду мотоцикла травмована дівчина. Про це повідомили 2 травня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото ілюстративне

У Яворівському районі внаслідок наїзду мотоцикла травмована дівчина – поліціянти проводять розслідування

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 травня о 22.10 в одному з сіл Яворівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, 18-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом "Мінськ", скоїв наїзд на пішохода – мешканку того ж села, свою однолітку. Внаслідок наїзду дівчина отримала тілесні ушкодження, зокрема, перелом ноги, та була госпіталізована.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліціянти Львівщини закликають водіїв та пішоходів ретельно виконувати усі вимоги Правил дорожнього руху, особливо, у населених пунктах та у темну пору доби. Водії - не перевищуйте дозволеної швидкості та слідкуйте за дорожньою обстановкою, пішоходи – переходьте проїзну частину лише у призначених місцях. Зважаючи на Великодні свята, поліціянти нагадують водіям про неприпустимість керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ