Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині юнак підрізав товариша: причина - борг у 30 гривень

У Червонограді Львівської області 17-річний хлопець наніс ножове поранення своєму товаришу, зараз він перебуває у реанімації. Причиною такого вчинку став борг у сумі 30 гривень. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

23 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлений 17-річний місцевий мешканець. 

Водночас як повідомляє Gazeta.ua 17-річного Володимира Ворошика поранив ножем його товариш. Ударив у живіт та руку, після чого втік. Причиною конфлікту між хлопцями став борг у 30 гривень. Подія трапилась на вулиці Стуса біля магазину "Бджілка".

Поранений самотужки дійшов до дитячої поліклініки де попросив допомоги. Його завели в кабінет хірурга де спробували зупинити кровотечу. Викликали швидку допомогу, яка забрала хлопця до реанімації.

Лікарі поставили пацієнту діагноз: "проникаюче ножове поранення черевної порожнини, пошкодження печінки".

"Зараз його стан стабільний, але поки він у реанімаційному відділенні. У нього велика втрата крові. Ніж потрапив в променеву артерію, тому крові втратив він багато. Він молодець - мужньо тримається. коли забіг у поліклініку був при свідомості. одразу сказав номер мами, щоб їй зателефонували. Не кричав і тримався коли з нього знімали одяг", - розповіли Gazeta.ua в Червоноградській центральній міській лікарні.

Володимир Ворошик навчається на другому курсі місцевого технікуму. Займається боксом. Лікарі впевнені, що це у врятувало йому життя - він встиг прикрити рукою печінку і ніж не проткнув її.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зловмиснику оголошено підозру у скоєнні злочину,  вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ