Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за добу прикордонники затримали шестеро порушників

Впродовж попередньої доби військовослужбовці Львівського прикордонного загону припинили три спроби незаконного порушення держрубежу поза пунктами пропуску.

Як повідомили в Західного регіонального управління ДПСУ, усі затримані виявились чоловіками призовного віку. 

Учора ввечері прикордонний наряд відділу «Шегині» надав інформацію про спостереження зупинки транспортного засобу з якого вийшло четверо осіб та почали рух в бік державного кордону. З метою перевірки інформації від підрозділу призначено додаткові наряди. В ході пошукових заходів прикордонники виявили та затримали четверо мешканців Харківської області віком від 31 до 41 років. Ще одного порушника, за кількасот метрів до держрубежу, затримали  прикордонники цього ж відділу за інформацією місцевого жителя. Ним виявився 40-річний мешканець Львівщини. 

Під час проведення заходів з перевірки прикордонного режиму наряд відділу «Нісмичі» зупинив для перевірки автомобіль. Пасажиром слідував 37-річний мешканець Полтавської області. Під час бесіди чоловік зізнався, що мав намір незаконно потрапити до Польщі оскільки законних підстав у нього не було. 

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю затриманих буде вирішувати суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ