Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за добу знищено 12 застарілих боєприпасів

7 листопада фахівцями піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено 12 боєприпасів часів ІІ Світової війни. Про це повідомили 8 листопада у прес-центрі ДСНС України у Львівській області.

2 артилерійські снаряди калібру 76 мм та 10 набоїв до стрілецької зброї були виявлені під час земляних робіт в приватному господарстві на відстані 5 м від житлових будинків с. Поздимир Радехівського району.

Усі вибухонебезпечні предмети вилучені та знищені у встановленому порядку.

Водночас, 7 листопада о 10:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Княже Золочівського району під час земляних робіт в полі, на відстані 1000 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ