Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за добу знищено три застарілі боєприпаси

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 20 січня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили встановленим порядком три боєприпаси часів Другої світової війни.

Артилерійський снаряд калібру 88,8 мм, що був виявлений під час обходу території сміттєзвалища в м. Броди на вул. Богуна. Боєприпас знаходився на відстані 1 км від житлових будинків, та 100 м від траси Київ-Чоп.

2 протитанкові міни виявлені під час прогулянки в лісі на відстані 1 км від житлових будинків с. Лешнів Бродівського району.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно у Брюховичах поблизу житлового будинку виявили ручну гранату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ