Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині за службову недбалість судитимуть інженера

На Львівщині судитимуть інженера з технагляду за службову недбалість. Документи, затверджені ним, містили недостовірні дані, внаслідок чого бюджету були заподіяні збитки на суму близько 270 000 гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими Радехівського відділу поліції та за процесуального керівництва місцевої прокуратури встановили, що службовець затвердив акти, у які були внесені недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних будівельних робіт та використаних матеріалів.

Внаслідок цього фірмі-підряднику безпідставно виплатили кошти в сумі майже 270 000 гривень, які призначалися для спорудження дитячого будинку сімейного типу.

Посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Розслідування в межах кримінального провадження завершене. Обвинувальний акт 14 червня скерований на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ