Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині зафіксовано спад обсягу промислової продукції

У вересні 2016 року порівняно з серпнем обсяг промислового виробництва у Львівській області зріс на 5,3%, порівняно з вереснем 2015 року – знизився на 6,5%. У січні–вересні 2016 року проти січня–вересня 2015 року випуск промислової продукції зменшився на 0,4%. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

Виробництво промислової продукції скоротилось у добувній промисловості і розробленні кар’єрів та у переробній промисловості, водночас збільшилось на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.

У січні–вересні 2016 року у добувній промисловості і розробленні кар’єрів зменшення обсягу виробництва становило 6,0%, на підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції – 2,6%, металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання, – 4,3%, з виробництва меблів, іншої продукції, ремонту і монтажу машин і устатковання – 32,2%.

Водночас нарощування обсягу промислової продукції відносно січня–вересня 2015 року відбулося на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів на 2,8%, у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 12,5%, на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – на 11,7%, з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 32,1%, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 12,0%, у машинобудуванні – на 5,0%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,7%. 

Фото inpress.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ