Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині загадають загиблих у Грибовичах рятувальників

Днями минає друга річниця з дня Грибовицькоі трагедії, у якій загинуло троє рятувальників ДСНС. Серед них був і депутат Жовківської міської ради Андрій Вненкевич. Про це повідомили на офіційний Фейсбук-сторінці УКРОП Львівщина.

У середу, 30 травня о 9.30 відправлятиметься заупокійна Служба Божа у Храмі Пресвятого Серця Христового (Жовківський монастир отців Василіан), опісля буде похід на цвинтар до могили Андрія Вненкевича, йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, 28 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі спалахнула пожежа. Кілька днів пожежники боролися із масштабним загоранням і маже загасили його. 30 травня, орієнтовно о 15.30,  на Грибовицькому сміттєзвалищі трапився обвал сміття, під завалами опинилася пожежники. Наступного дня стало відомо, що під завалами може бути і еколог ЛКП "Збиранка".  Станом на 19:30 31 травня виявили тіла двох загиблих рятувальників, що опинилися під завалами сміття. Ними виявились Рудий Юрій – начальник ДПРП-48 м. Рава-Руська та Вненкевич Андрій – начальник караулу ДПРЧ-17 м. Жовква.

О 21:15 рятувальники виявили тіло пожежного ДПРЧ-17 по охороні міста Жовква сержанта служби цивільного захисту Юнка Богдана Юрійовича – третього працівника ДСНС, якого розшукували.

1 червня 2016 року у Львові оголосили жалобу за загиблими рятувальниками.

Після пожежі сміттєзвалище закрили. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ