Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині загинув хлопець, що вночі переходив дорогу

На Львівщині внаслідок наїзду автомобіля загинув сімнадцятирічний хлопець. Загиблий разом з товаришем вночі переходили дорогу. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня близько першої ночі у селищі Верхнє Синьовидне. Водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 30-річний мешканець міста Івано-Франківськ, скоїв наїзд на двох хлопців, місцевих мешканців, віком 17 та 18 років, котрі переходили проїзну частину.

Внаслідок наїзду молодший пішохід отримав тілесні ушкодження та помер на місці події. Другий потерпілий був госпіталізований. Лікарі попередньо діагностували у нього «закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ