Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині запрацюють кілька фан-зон для перегляду великих спортивних подій 2016 року

2016 рік насичений масштабними спортивними подіями, серед яких - Чемпіонат Європи з футболу "Євро-2016" (10.06-10.07.2016, Франція); Ігри ХХХІ Олімпіади 2016 року (5-21.08.2016, м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія); XV Паралімпійські ігри 2016 року (7-18.09.2016, м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія). Про це повідомила Оксана Вацеба.

Відповідно до звернення Міністерства молоді та спорту України щодо створення «фан-зон» та рішення Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи від 27 травня 2016 року, у Львівській області запрацювало й ще запрацюють декілька спеціально сформованих зон для уболівальників.

В різних форматах такі фан-зони функціонуватимуть в обласному центрі місті Львові – зокрема у Львівському кіноцентрі по вул. Володимира Великого, 14 (закритий тип) та фан-парк на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка по вул. Університетській, 1 (відкритий формат).

В стародавній Жовкві в центрі міста на площі Вічевій на відкритому 400 метровому просторі запрацювали чотири телевізійні екрани; в центрі міста Рава-Руська на відкритому майданчику встановлено два телеекрани; по одному телеекрану працює в Куликові та Дублянах Жовківського району.

В приміщенні місцевого кінотеатру «фан-зона» з 18.00 до 23.00 години працюватиме в Кам’янці-Бузькій (вул. Незалежності,); у місті Старий Самбір(вул. Д .Галицького, 84) спортивні події буде нагода переглянути в приміщенні кафе «Рандеву»; екран розміром 4 х 3 метри встановлено в районному центрі Жидачева(вул. Шевченка, 1, закритий тип); на літньому майданчику у м. Броди, навпроти супермаркету «Рукавичка» (вул. Просвіти, 1) змонтовано великий плазмовий телевізор. Ігри Олімпіади можна буде переглянути також і в Бродівському кафе-барі «Мрія» (вул. Юридика, 6). В дитячому закладі відпочинку «Сокіл» у селі Сасів Золочівського району також буде можливість на великому екрані з 16. 00 до 22.00 переглядати європейські футбольні баталії.

У найбільшій на Львівщині локації «фан-парку» у місті Львові може одночасно перебувати до 5 тисяч глядачів. Для відвідувачів з особливими потребами також облаштували спеціальні місця. У перерві між таймами своїми враженнями ділитимуться футбольні експерти, медійники та гравці. Тут щодня працюватимуть майданчики з вуличними видами спорту, відбуватимуться різноманітні майстер-класи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ