Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувається чемпіонат України зі стріт воркауту

Сьогодні, 19 травня, на площі перед Оперним театром відбувається масштабний захід зі стріт воркауту — Чемпіонат України «Workout Lviv Сup - 2024».
Фото: ЛМР

Це наймасовіший захід з цього виду спорту у Львові. За звання найкращих у різних вікових категоріях змагаються 200 спортсменів зі всієї України. Змагання триватимуть до 17.00 год. Опісля відбудеться нагородження переможців.

Від громади Львова учасників привітав перший заступник міського голови Андрій Москаленко. «Маємо зараз одну велику спільну  мрію – перемогу. Тому нам важливо ставати сильнішими та єдинішими», - сказав Андрій Москаленко.

Водночас президент Всеукраїнської федерації зі стріт воркаут Іван Криленко подякував керівництву міста за можливість провести такі змагання у Львові.

Додамо, сьогодні спортсмени змагаються у таких вікових категоріях: до 11 років; 12-14 років; 15-17 років та 18+. Також відбудуться батли серед учасників до 16 років та  серед тих, кому є вже є 16 і більше років.

Організаторами змагань є Всеукраїнська федерація зі стріт воркауту за підтримки управління спорту та молодіжної політики Львівської міської ради.

Довідка

Workout – (укр. «вуличне тренування») — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як парки, спортивні майданчики у міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ