Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові організували свято для дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу

Спільно з родинами день у Шевченківському гаю провела і Катерина-Кіт Садова разом з молодшим сином Антонієм. Також на захід завітала і міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович.
Фото: ЛМР

У Львові для батьків і дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу провели святковий захід. Подія під назвою «Найкраща команда – моя сім'я» відбулася напередодні, 17 травня, у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького та була приурочена до Дня сім’ї. Понад 50 учасників грали у ігри з командотворення, спілкувались, частувались смаколиками та гарно проводили час. Організатор заходу – міське управління «Служба у справах дітей».

«Кожна наша родина - це велика дружня команда, де дитину підтримають та зрозуміють. Тому й організували ігри з командотворення, в яких дуже багато глибокого змісту. А ще ми хотіли вкотре зустрітися з нашими родинами, поспілкуватись і побути разом. Це важливо як для нашої команди управління, так і для дітей та батьків»,  – розповів керівник управління «Служба у справах дітей» Володимир Фридрак.

Семирічна Аліна, вихованка ДБСТ, дуже любить такі заходи, каже, що це об'єднує. «Тут така тепла атмосфера. Ігри були дуже цікаві, не хотілось, щоб цей день закінчувався», - розповіла дівчинка.

Відтак, заходи такого формату управління планує зробити традиційними.

«Я постійно спілкуюсь з нашими родинами, навідуюсь до них і щоразу розумію, що такі зустрічі та спілкування потрібні і поза межами дому. Треба спілкуватись та бачитись батькам та дітям з інших родин, адже у них безліч спільних тем, проблем та радощів. І такими заходами намагаємось створити для них атмосферу свята і відпочинку», - зазначила працівниця управління «Служба у справах дітей» Марія Дмитришина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ