Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині запустили нову високодебітну свердловину

«Укрнафта» запускає в роботу нову свердловину на Заході України. Ціллю зведення похилоспрямованої свердловини стала розвідка запасів у стрийських відкладах. Роботи провели в стислі терміни: стовбур загальною протяжністю 1244 метри пробурили всього за 32 доби. Про це інформують у пресслужбі ПАТ «Укрнафта».
Фото: ПАТ "Укрнафта"

«В процесі будівництва об'єкта відкрили проєктний горизонт та за допомогою геофізичних досліджень встановили його перспективність в плані нафтовидобутку, — зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький. - Перспективні пласти в розрізі даної свердловини залягають в інтервалах глибин 886-1122 метрів, їх загальна нафтонасичена товщина — більше 120 метрів».

Наразі здійснили перфорацію покладів в інтервалі 1085-1122 метрів, це близько 30% від загальної товщі нафтонасичених пластів стрийських відкладів.

Відбувається процес освоєння. Початковий дебіт нафти - 25-30 тонн на добу.

Це вже третя свердловина, пробурена компанією у 2023 році в межах одного конкретного родовища, і друга з них створена в партнерстві з ТОВ БК «Горизонти». До кінця року на цьому ж родовищі мають бути побудовані ще три свердловини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ