Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині застосовано графік погодинних відключень

У п'ятницю, 20 січня, у Львові та області НЕК «Укренерго» встановила ліміт споживання 518,5 мегавата, а це орієнтовно половина від потреби Львівщини.
Фото з відкритих джерел

У зв'язку цим діятиме графік погодинних відключень, у тому числі ймовірна відсутність електроенергії у період "Можливих відключень" (білі клітинки графіку). Про це повідомили у пресслужбі розподільної компанії "Львівобленерго".

"Ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України. Енергетичні об'єкти неодноразово постраждали внаслідок обстрілів російських окупантів і не можуть працювати у режимі, який був до війни. Всім споживачам необхідно раціонально користуватись електроенергією, аби зменшити час та обсяг відключень", — йдеться в повідомленні.

Дізнатися графік та свою групу відключення можна на сайті loe.lviv.ua у розділі «Чому немає світла», або з допомогою чат-ботів «Львівобленерго» у Viber/Telegram.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ