Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали двох чоловіків, які викрали таксі разом з водієм

Резонансний злочин, який скоїли двоє чоловіків, розкрили цими вихідними співробітники ДАІ у Львівській області. За «гарячими» слідами вони затримали двох правопорушників, які викрали автомобіль таксі разом із водієм, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Все почалося звечора 14 січня. Близько 19.00 години у селі Крехів Жовківського району до автомобіля «ВАЗ-21099» (таксі) підійшло двоє чоловіків. Домовившись із водієм про поїздку до Львова, невідомі сіли у салон даного транспортного засобу і рушили. Та, проїхавши лише чотири кілометри, для водія таксі розпочався справжній жах..

Зовсім неочікувано один із горе-пасажирів таксі накинув на шию водія шнур від телевізора (як це було з’ясовано згодом) та почав його душити. Допомагав товаришу катувати таксиста інший пасажир. То послаблюючи, то чимдуж затягуючи шнур на шиї таксиста, чоловіки врешті перемістили його на місце пасажира.

Не зважаючи на прохання водія таксі відпустити його, оскільки вдома на нього чекають дружина та діти, нападники залишались невблаганними. При цьому вони увесь час погрожували бідоласі, що його не залишать серед живих, а його тіло викинуть в озеро.

Однак, вже у Львові на вулиці Боткіна таксисту таки пощастило. Його мучителі вирішили на кілька секунд вибігти у магазин, чим, звичайно, і скористався водій таксі. Він вибіг з машини та почав утікати. Вже незабаром він побачив свого львівського колегу – водія таксі, якому розповів про цю страшну ситуацію. Останній, довго не вагаючись, одразу ж повідомив про випадок у чергову частину ДАІ міста Львова. Пошук злочинців було миттєво розпочато.

Тим часом двоє нападників повернулись до автомобіля, який викрали. Побачивши, що їхньої жертви у салоні немає, вони одразу почали втікати. Але далеко заїхати не змогли: вже на вулиці Сахарова їх перестріли співробітники ДАІ Львівської області, які і розпочали переслідування даного автомобіля «ВАЗ-21099».

На вулиці Богуна переслідуваний автомобіль різко зупинився і з нього вибігли нападники. Один із чоловіків забіг на подвір’я житлового будинку, а інший почав утікати по вказаній вище вулиці. Саме там «подорож» горе-утікачів і завершилась. Їх затримали і доставили до райвідділу міліції. Автомобіль було повернуто його власнику.

У результаті проведеної попередньої перевірки встановлено, що нападниками виявилися19-річний львів’янин та 22-річний житель села Крехів Жовківського району. Зараз за даним фактом тривають слідчі дії, які повинні встановити, чи причетні вищевказані особи до скоєння інших злочинів. Вже на цей час відомо, що один із нападників був раніше судимий за скоєння крадіжки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ