Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали зловмисників, які викрадали номерні знаки

Як інформують у Відділі комунікації поліції Львівської області, Пустомитівські поліцейські викрили двох зловмисників, причетних до 10 крадіжок номерних знаків.

Працівники Пустомитівського відділу поліції вночі 25 грудня у селі Наварія затримали двох зловмисників під час скоєння крадіжки номерних знаків з автомобілів. Ними виявились раніше судимий 31-річний мешканець міста Городок та 24-річний житель Пустомитівщини. 

Поліцейські встановили, що зловмисники причетні щонайменше до десяти крадіжок номерних знаків, які здебільшого знімали з автомобілів іноземної реєстрації. На місці скоєння злочину вони залишали записку з номером телефону та вимогою заплатити тисячу гривень за їх повернення. Речові докази правоохоронці вилучили.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років позбавлення волі. 

Старшого із зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі йому буде обрано міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ