Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині завершився дитячий пожежний табір

11 серпня відбулося закриття п’ятиденного дитячого пожежного табору, що відбувався у с. Зав’язанці Мостиської громади Яворівського району. Організували табір за підтримки ЄС.

Як повідомили у Мостиській міські раді, цими днями діти виконували багато ігрових вправ та розвивальних тренінгів на пожежну тематику, займалися спортом і подорожували, відвідали екскурсію до 26-ї пожежно-рятувальної частини у м. Мостиська, відпочивали та набиралися сил перед початком нового навчального року.

У таборі взяли участь 12 дітей віком 8-10 років. Метою табору є сприяти популяризації серед дітей протипожежної безпеки і розвитку добровільного пожежного руху.

До проведення табору долучився народний дім с. Зав’язанці, а також представники добровільної пожежної команди, старостинського округу та місцевого освітнього закладу.

Табір організували у межах проєкту «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд», який реалізовує ГО «Добровольці – вогнеборці» за підтримки міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень та ГО «Разом проти корупції» коштом Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ