Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині знайшли 34 застарілі боєприпаси

1/2
29 жовтня піротехніки 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили 34 застарілих боєприпаси часів ІІ Світової війни. Про це інформують у прес-центрі Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Склад боєприпасів знайшли в с. Кути Буського району в лісі, під час збирання грибів, на відстані 300 м від житлових будинків. Знахідка складалася із 28 одиниць 152 мм артилерійських снарядів, одного 115 мм артилерійського снаряду, одного 105 мм артилерійського снаряду, 2 одиниць 75 мм артилерійських снаряди, одного 76 мм артилерійського снаряду та одної 81 мм мінометної міни часів ІІ Світової війни.

Крім того, 29 жовтня о 12:43 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Скнилів Пустомитівського району під час земляних робіт біля дороги, на відстані 30 м від житлових будинків, виявлено предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.
За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та його знищення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ