Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині з'явився новий бібліотечний простір

1/2
Напередодні, 10 жовтня, відбулось відкриття оновленого бібліотечного простору у селі Волосянка Славської селищної ради.

Як повідомляє ЛОДА, за кошти обласного та місцевого бюджетів у бібліотеці придбали нові книжкові стелажі та меблі, ноутбук, інтерактивну дошку, проектор, принтер, ламінатор та декор, а також закупили настільні ігри, пазли.

«Щиро радію, коли бачу у цьому приміщенні діток, це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку. Приємно, що громада є активна, жива, яка одразу ж прийняла пропозицію участі у проєкті. І маємо такі чудові результати. Тішусь, що цей простір стане чудовим місцем для спілкування, особистісного розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля  діток та молоді», – зазначила директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОВА Ірина Гаврилюк.

Нагадаємо, пілотний проєкт Львівської ОВА «Модель сучасної бібліотеки» реалізовується у 20 громадах області у співфінансуванні з обласного бюджету (2 млн грн) та місцевих бюджетів (8 млн 625 тис. грн).

Таким чином кожна бібліотека отримує 100 тисяч гривень, які використовує спільно з громадою для оновлення бібліотечного простору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ