Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

На Львівщину доставили партію позашляховиків для системи медицини катастроф

Напередодні, 27 жовтня, до Львова прибули дев'ять із 30 нових автомобілів для служби Медицини катастроф Екстреної медичної допомоги України.
Позашляховики для медиків Фото: ЛОВА

Загалом Україна отримає 100 унікальних позашляховиків, які слугуватимуть медикам, інформує Департамент охорони здоров’я ОДА. 

Автомобілі Toyota Land Cruiser J78 придбали завдяки швейцарській благодійній асоціації «Free Ukraine» та міжнародним партнерам за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

"Асоціація Free Ukraine з 2014  року підтримує медичну сферу нашої держави. Щоб українці мали змогу отримати фахову допомогу на територіях зі зруйнованою інфраструктурою, ми передаємо перші 30 автівок для медиків. Далі будуть ще", – наголосила представниця Free Ukraine Ганна Лисенко.

Заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко зазначив, що сучасні автомобілі слугуватимуть медикам надійними засобами для порятунку людських життів. 

"Україна сьогодні в центрі уваги всього цивілізованого світу. Завзяття та сміливість наших захисників, рятувальників, а також медиків приємно вражають та викликають пошану в представників європейського суспільства. Кожен на своєму фронті щоденно виборює спільну для всієї країни перемогу. Тож ми дякуємо усім партнерам за внесок у боротьбу проти ворога. Щиро віримо, що сучасні автомобілі слугуватимуть нашим медикам надійними засобами для порятунку десятків, сотень та тисячі життів",  додав заступник.

До слова, нові евакуаційні автомобілі — унікальні повнопривідні позашляховики Toyota Land Cruiser J78, створені для роботи у складних умовах на територіях зі зруйнованою інфраструктурою. Вони прості в технічному обслуговувані, мають великий паливний бак, через що не потребують дозаправки у межах 1000 кілометрів, мають дизельні двигуни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ