Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщини затримали чоловіка, який намагався обікрасти магазин іграшок

Група реагування Дрогобицького РВ Управління поліції охорони Львівщини, близько п’ятої ранку затримала чоловіка, який намагався проникнути в дитячий магазин. Про це інформує управління поліції охорони у Львівській області.

Тридцятого квітня о 04.50 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Львівській області поступив сигнал «тривога» з охоронюваного магазину, що у Дрогобичі Львівської області, негайно на об’єкт було скеровано групу реагування. Після прибуття поліцейські охорони виявили відкриту ролокасету крамниці та чоловіка неподалік магазину, який намагалися тікати. Його було затримано, при ньому була сумка з приладдям для зламу та мобільний.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Дрогобицького відділу поліції. Затриманий мешканець Дрогобича, 1959 року народження, раніше  судимий.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - передбачене позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ