Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівській магістралі розпочався комісійний огляд залізничних переїздів

Упродовж вересня-жовтня цього року фахівці господарства колії та інших служб Львівської магістралі проведуть комплексну перевірку технічного стану обладнання, забезпечення відповідних вимог безпеки руху, умов праці чергових по переїздах, стану дорожнього настилу на під’їздах до залізничних переїздів тощо. До складу комісій залізничники запросили представників Національної поліції та Укртрансбезпеки, працівників шляхово-експлуатаційних організацій та балансоутримувачів автомобільних доріг. Про це йдеться у повідомленні на сайті Укрзалізниці.

Загалом на території магістралі нині функціонує 1421 переїзд. За дорученням виконавчого директора регіональної філії «Львівська залізниця» Романа Черніцького, першочергово комісії обстежать майже 700 залізничних переїздів, через які пролягають маршрути регулярних пасажирських перевезень і здійснюється інтенсивний автобусний рух. Крім того, залізничники планують провести інформаційно-роз’яснювальну кампанію з метою профілактики порушень Правил дорожнього руху на переїздах.

В рамках заходу працівники магістралі спільно з представниками патрульної поліції проведуть рейди для перевірки дотримання водіями автотранспортних засобів Правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів, адже за статистикою в усіх без винятку випадках саме автоводії стають винуватцями ДТП на перехрестях колій із автошляхами. Впродовж 8 місяців 2019 року через їхню недисциплінованість та неуважність на переїздах Львівської залізниці трапилася 21 ДТП, що на 8 випадків більше, ніж за аналогічний період минулого року. При цьому, у трьох випадках порушники в’їжджали у бік поїзда, що рухався через переїзд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ