Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській залізниці вже відремонтували майже 40 км колії

Впродовж чотирьох місяців 2021 року працівники колійного господарства регіональної філії "Львівська залізниця" спільно з підрозділами Львівської дирекції філії "Центр з будівництва та ремонту колії" АТ "Укрзалізниця" виконали комплекс робіт із модернізації, капітального та середнього ремонту колії загальною довжиною майже 40 км. Про це повідомили у пресцентрі Львівської залізниці.
Фото Львівська залізниця

Відповідно до плану, реконструкцію колії загальною довжиною майже 15,5 км виконано на перегонах Щирець-2 – Миколаїв-Дністровський та Люблинець-Волинський – Ковель, капітальним ремонтом охоплено 5,6 км колії на перегонах Микулинці-Струсів – Теребовля, Шманьківчики – Озеряни – Пилатківці, Козова – Потутори, Голосків – Коршів – Годи-Турка, крім того, на 16,8 км колії виконано середній ремонт. Із початку цього року на Львівській регіональній філії також замінено на нові 10 стрілочних переводів, ще на 2 переводах виконано середній ремонт.

Поряд із тим, фахівці Львівського містобудівельного поїзда філії "Центр будівництва та ремонту інженерних споруд" АТ "Укрзалізниця" у цьому році завершили капітальний ремонт залізничного моста на 41 км перегону Сапіжанка – Сокаль. Встановлення нової прогонової будови на мості загальною довжиною 11 метрів фактично вдихнуло нове життя у споруду, збудовану ще на початку минулого століття.

Роботи із ремонту колії та штучних споруд на Львівській залізниці тривають. Загалом у 2021 році у регіональній філії заплановано охопити різними видами ремонтів 230 км колії. Зокрема понад 50 км колії залізничники планують реконструювати, ще понад 29 км – капітально відремонтувати, а також виконати середній ремонт колії загальною протяжністю 150 км. Крім того, у планах на цей рік – роботи з реконструкції 61 стрілочного переводу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ