Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На насосній станції «Північна-35» встановлюють нове автономне обладнання

У Львові по вул. Щурата триває реконструкція і переведення в автономний режим роботи насосної станції «Північна – 35».

Це дозволить заощаджувати чверть мільйона гривень на рік та покращить якість водопостачання для містян, адже не буде зупинок і поломок у її роботі, передає ЛМКП "Львівводоканал". 

 «Старі насоси були дуже енергозатратними. Середньомісячне електроспоживання ВНС зараз – 8960 кВт/год, після реконструкції становитиме 5856 кВт/год. Окрім того, старе обладнання потребувало постійної участі людей, зокрема для відривання засувок і часто виходило з ладу. Труби, запірна арматура за понад 20 років поржавіли та зазнали корозії», – розповів начальник ВНС Орест Баглай.

Зараз на насосній станції «Північна – 35» силами ремонтно-експлуатаційної дільниці №7 ЛМКП «Львівводоканал» встановлено сучасну насосну установку «Willo», що складається з 3 насосних агрегатів потужністю 5 кВт кожний. Замінюється трубопровід на території насосної станції та уся запірна арматура.

До слова, насосна станція «Північна – 35» була введена в експлуатацію в 1999 році для подачі води у райони вулиць Щурата – Лінкольна та приватного сектору довкола.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ