Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На "нулі" – отець Олександр

На "нулі" – отець Олександр, - прес-служба ООС.

Знов зустріч з капеланом Олександром, і знову – на передовій. Не дивлячись на страшну багнюку, на загрозу кулі, отець Олександр вирушив до наших хлопців на самісінький "нуль".

В довгій чорній рясі, з величезним розп’яттям та іншими атрибутами священика, не забувши при цьому шолом і бронежилет, Олександр Володимирович відвідав кожен бліндаж одного з підрозділів своєї героїчної бригади. І в кожній "оселі" капелана радо зустрічали. Відразу відчувається багатоденна дружба, тісна співпраця та справжнє братерство. Отець Олександр помолився разом із військовослужбовцями, благословивши їх та окропивши свяченою водою кожен куточок тимчасової домівки хлопців.

– Ми завжди радіємо приїзду отця Олександра, – поділився враженнями військовослужбовець Сергій. – За час знайомства з ним він вже став як рідний. Це – не просто священик, він – товариш, помічник, людина, яка постійно підтримує. З ним легко та спокійно, він вміє і добре пожартувати, і гарну, корисну пораду дати. Тут, на самісінькій лінії зіткнення, кожен його приїзд – як невеличке свято, свято добра та позитивних емоцій.

Не перший рік військовий священик "лікує" солдатські душі, наповнює їх вірою у світле майбутнє, допомагає вирішити проблеми та підпитує тією нескінченною силою, що навіть на війні допомагає кожному солдату залишитися собою, з гідністю виконувати свій конституційний обов’язок, захищаючи рідну землю від підступного загарбника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ