Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Одещині хотіли підірвати авто мера Ізмаїлу

1/3
Під днищем автомобіля, на якому вчора, 20 квітня, пересувався міський голова Ізмаїлу, Андрій Абрамченко, поліцейські-вибухотехніки виявили саморобний радіокерований вибуховий пристрій. Небезпечну знахідку знешкоджено, ніхто не постраждав. За фактом виявлення вибухівки відкрито кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

При огляді вибухотехніки встановили, що підозрілий предмет прикріплений до зовнішньої частини днища автомобіля за допомогою магніту. Знахідка є саморобним радіокерованим вибуховим пристроєм, поміщеним до металевого корпусу. Фахівці знешкодили вибухівку.

Під час руйнування стався вибух виявленого пристрою. У результаті ніхто не постраждав. Автомобіль отримав невеликі осколкові ушкодження днища і коліс.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення,передбаченого ч.2 ст.15 (Замах на вчинення злочину) і п.5 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ