Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На підтримку учасників АТО (ООС) на Львівщині виділять понад 33 млн грн

За кошти обласного бюджету й надалі пріоритетним напрямом залишається підтримка учасників АТО (ООС). Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

У минулому році на різні потреби учасників АТО (ООС) та їхніх родин використали майже 26 млн гривень. На 2019 рік на цю мету затверджено понад 33 млн гривень.

Серед багатьох напрямів у минулому році започатковано компенсацію вартості наданих послуг з організації сімейного відпочинку поранених учасників АТО (ООС) (у тому числі поранених бійців-добровольців АТО), батьків загиблих учасників АТО (ООС), яку отримало 669 осіб.

Розпорядженням голови облдержадміністрації наприкінці 2018 року розширено перелік осіб для отримання компенсації з організації сімейного відпочинку. Впродовж поточного року допомогою зможуть скористатися усі члени сімей поранених, загиблих і померлих учасників АТО (ООС). З цією метою можна звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення за місцем реєстрації або фактичного проживання одержувача послуги.

У межах Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018 – 2020 роки на компенсацію вартості наданих послуг з організації сімейного відпочинку на 2019 рік передбачено 2,6 млн грн. з розрахунку 1,2 тис грн на одну особу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ