Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На площі Кропивницького замінюють аварійну ділянку колії

Фото Львівелектротранс
Фото Львівелектротранс
Фото Львівелектротранс
Фото Львівелектротранс
Фото Львівелектротранс
Фото Львівелектротранс
1/3
ЛКП "Львівелектротранс" проводить заміну аварійної ділянки трамвайної колії на площі Кропивницького. Про це повідомили 12 жовтня у пресслужбі ЛКП "Львівелектротранс".

З 12 до 13 жовтня у Львові на площі Кропивницького, 11, неподалік церкви св. Ольги і Єлизавети, розпочались ремонтні роботи зі заміни аварійної ділянки 37 метрів трамвайної колії.

Підготовчі роботи стартували сьогодні, а основні виконуватимуться працівниками служби колії ЛКП "Львівелектротранс" в ніч з 12 на 13 жовтня. Опісля буде відновлено дорожнє покриття.

Як розповів директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Свищо, проведення заміни колії вночі вже стало звичним для підприємства.

"Намагаємося більшість робіт виконувати вночі задля комфорту мешканців та гостей міста Львова. Ділянка трамвайної колії на площі Кропивницького перебуває у вкрай не задовільному стані, відтак нами прийнято рішення її замінити ще до початку зимової пори", – додав Андрій Свищо.

Також він зауважив, що змін чи затримок у русі трамвайних маршрутів, які курсують до площі Кропивницького не передбачається.

Нагадаємо, нещодавно ЛКП "Львівелектротранс" замінило декілька аварійних ділянок колії на вулиці Вітовського, а на Промисловій триває реконструкція трамвайного депо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ