Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На початку січня в Брюховичах відбулися реколекції для учнів 8-9 класів

2-4 січня 2006 року в реколекційному центрі Львівської Архиєпархії в Брюховичах відбулися реколекції для учнів 8–9 класів під проводом о. Андрія Олійника, ЧНІ.
2-4 січня 2006 року в реколекційному центрі Львівської Архиєпархії в Брюховичах відбулися реколекції для учнів 8–9 класів під проводом о. Андрія Олійника, ЧНІ. Про це повідомив сайт Львівської Архиєпархії УГКЦ з посиланням на прес-секретаря Львівської Архиєпархії о. Олега Панчиняка. «Ці реколекції були організовані з метою допомогти катехитичним школам у вихованні молоді і самим молодим людям в утвердженні у вірі і в пізнанні Любові Бога», - зазначила с. Михайлина Горнакевич, СНДМ, директор Катехитичного центру Львівської Архиєпархії, відповідальна за організацію і проведення реколекцій.
У реколекціях взяли участь учні таких катехитичних шкіл: «Під Покров Пресвятої Богородиці» храму Вознесіння Господнього, «Св. Ап. Андрія Первозванного» храму св. Ап. Андрія, «Св.свщмч. Миколая Чарнецького» храму Пресвятої Богородиці Володарки України, «Св.свщмч. Миколая Чарнецького» храму свв. Володимира і Ольги, «Св.свщмч. Олексія Зарицького» храму Пресвятої Євхаристії, «Сестри Василії Глібовицької» храму Різдва Пресвятої Богородиці, «Св. Свщмч. Зиновія Ковалика» храму св. свщмч. Йосафата  та «Патріарха Йосифа Сліпого» храму Вознесіння Господнього.
Організатори реколекцій висловили подяку усім, хто робив пожертви для потреб катехизації. «Саме завдяки їм ми маємо змогу організовувати і оплачувати такі заходи у Львівській Архиєпархії», - зазначила с. Михайлина Горнакевич.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ