Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На потреби Львівщини протягом тижня виділили 180 млн грн

Кошти в сумі 115,4 млн грн забезпечили повноту та своєчасність виплати заробітної плати в бюджетній сфері, оплату спожитих енергоносіїв, придбання медикаментів та продуктів харчування. Про це Гал-інфо розповіли у прес-службі ЛОДА.

Також виділено кошти на ремонт та утримання автомобільних доріг області в сумі 30,4 млн грн, забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов у школах - 10,2 млн грн, будівництво об'єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення – 9,1 млн грн, проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку – 7,2 млн грн, охорону і збереження культурної спадщини – 2,6 млн грн, придбання обладнання для навчальних цілей, капітальний ремонт приміщень для закладів освіти – 2,4 млн грн, співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги в галузі охорони здоров'я – 1,1 млн грн, розвиток земельних відносин та  природоохоронні заходи по 0,6 млн грн, підтримку та розвиток агропромислового виробництва – 0,5 млн грн.

Крім того, перераховано місцевим бюджетам субвенцію на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості в сумі  21 млн гривень.

Нагадаємо, станом на 1 липня у готівковому обігу України перебувало 393,8 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ