Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Прикарпатті пильні сусіди допомогли затримати грабіжника

1/2
Зловмисник проник до будинку пенсіонерки звідки поцупив грошові кошти. Грабіжника затримали небайдужі громадяни, відразу після вчинення кримінального правопорушення та викликали поліцію. Про це сьогодні, 30 вересня, повідомили у відділі комунікації

До Долинського відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річної мешканки  району. Жінка розповіла про те, що невідомий чоловік  шляхом вільного доступу проник до її домоволодіння, звідки поцупив грошові кошти. Незнайомця помітили сусіді, коли останній виходив з будинку,  затримавши його  на «гарячому» одразу викликали поліцію.

На місце події  виїхала слідчо - оперативна група. В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили та затримали  зловмисника. Ним виявився 44-річний мешканець Вінницької області. Чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Грабіжника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні даного злочину. Наразі вирішується питання про обрання судом – запобіжного заходу.

Крадені грошові  кошти правоохоронці вилучили та повернули власниці на зберігання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ