Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На реконструкцію об’єктів житлово-комунального призначення – 5 млн гривень

Сьогодні, 3 жовтня, головним розпорядникам перераховані кошти в загальній сумі 8,7 млн грн на фінансування 27 об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, які реалізуються в поточному році за Програмою капітального будівництва. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Зокрема, кошти спрямовано на будівництво комплексного природньо-антропогенного об’єкту екологічного та релігійного туризму екскурсійної спрямованості "Стежка митрополита Андрея Шептицького” - 0,6 млн грн, проведення ремонтно-реставраційних робіт в адмінбудинках по вул. Винниченка, 14, 16, 18, –   0,4 млн грн, реконструкцію відділення відновного лікування КЗ ЛОР "Львівська обласна лікарня відновного лікування" в смт. Дубляни Самбірського району – 0,9 млн грн, спорудження пам'ятника героям ЗУНР та УГА – 0,6 млн грн, реконструкцію спортивного покриття бігових доріжок і секторів та благоустрій прилеглої території Львівського державного університету фізичної культури у м. Львові, вул. Черемшини, 17 – 0,6 млн грн, реконструкцію існуючого блоку школи в с. Черниця Миколаївського району – 0,2 млн грн, реконструкцію приміщень та мереж електропостачання будівлі Львівського коледжу культури та мистецтв на вул. Нижанківського, 2 – 0,4 млн грн, а також як інвестиційна субвенція місцевим бюджетам області для фінансування робіт з будівництва (реконструкції) шкіл, дитячих дошкільних закладів, народних домів, закладів охорони здоров’я та інших об’єктів  житлово-комунального призначення – 5 млн гривень.

Крім цього, на проведення 7 природоохоронних заходів в рамках реалізації Програми охорони навколишнього природного середовища перераховані кошти департаменту екології та природних ресурсів ОДА в загальній сумі 2,7 млн грн, з них на фінансування реконструкції виробничо-складських приміщень під цех посіву та влаштування теплиць, лісорозсадника по вул. Львівська, 10 в смт. Брюховичі – 1,7 млн грн та реконструкцію каналізаційної насосної станції по вулиці Могильницького, 2б в м. Рава-Руська Жовківського району – 0,6 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ