Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На релокованих підприємствах Дрогобицького району працює 45 місцевих мешканців

14 підприємств уже перемістили свої виробничі потужності на Дрогобиччину у межах реалізації програми евакуації виробничих потужностей підприємств із зон бойових дій на більш безпечні території.

Як повідомляють у відділі економіки та агропромислового розвитку Дрогобицької РВА, найбільше підприємств релокувалося з Харкова та Києва, а свої нові місця розміщення у районі обрали здебільшого у Бориславській громаді - 4, Дрогобицькій - 8, Меденицькій -2.

Підприємства спеціалізуються в різних галузях, а саме харчова, металообробка, торгівля, сільське господарство, машинобудування, деревообробна.

«Іде процес облаштування виробничих площ та нарощення виробничих потужностей. На підприємствах на даному етапі більшість працівників працює, які переїхали разом з ними, але надалі при розширенні потужностей виробництва буде потреба в нових працівниках та відповідно створення нових робочих місць», - зазначив перший заступник начальника Дрогобицької РВА Роман Шлярп.

На даний час на релокованих підприємствах працює вже і понад 45 осіб з-поміж місцевих мешканців.

Перед підприємцями постали нові виклики – пошук необхідних виробничих площ, напрацювання нової логістики, зростання цін на сировину, але дані моменти вирішуються і іде процес налагодження виробничого процесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ