Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині нові затримання у «бурштиновій справі»

У понеділок, 12 вересня 20 16 року, слідчі Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України та оперативні працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції, Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ за участі спецпідрозділу Нацполіції «КОРД» під час проведення спецоперації затримали ще одного прокурора – керівника Сарненської прокуратури та двох організаторів незаконного видобування бурштину. Про це повідомили ГПУ.

Нагадаємо, у липні 2016 року правоохоронці провели спецоперацію по затриманню організаторів "бурштинової мафії». До її складу входили перший заступник прокурора Рівнеської області, діючі та колишні працівники поліції, Служби безпеки України, а також представники криміналітету.

Дані затримання стали результатом кропіткої роботи слідчих військової прокуратури та оперативників ДЗЕ НПУ спільно з працівниками ГУБКОЗ СБУ, які зібрали достатньо доказів, що підтверджують причетність затриманих до вже викритих, а також вчинення нових кримінальних правопорушень.

На цей час тривають санкціоновані обшуки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ