Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На розі вулиць Руська-Підвальна встановлять делініатори

Для забезпечення безперешкодного проїзду трамваїв на розі вулиць Руська-Підвальна встановлять делініатори. Таке рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху, – інформує ЛМР.
Фото ілюстративне, ЛМР

Як пояснили в управлінні вуличної інфраструктури ЛМР, на цій локації є майданчик для паркування, розрахований на 8 паркомісць. Однак, часто поруч водії хаотично паркують більше машин, що призводить до блокування руху трамваїв.  Аби це унеможливити, перед паркомайданчиком та після нього встановлять пластикові стовпці.

«Минулого року на вул. Підвальній зафіксовано понад 40 випадків, коли  автомобілі блокували рух трамваїв, загальною тривалістю близько 20 годин. Одним з найпроблемніших місць є поворот з вул. Руської на вул. Підвальну. Там через винос кузова трамваїв на повороті, потрібно більше місця, а водії часто не залишають простору для руху електротранспорту.

Для вирішення цієї ситуації, відповідно до рішення комісії, Львівавтодор встановить там пластикові стовпці», - розповів керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на цій ділянці планують поставити 17 стовпців.

Роботи виконають після того, як поліція погодить відповідну схему організації дорожнього руху.

Львівська міська рада наполегливо закликає водіїв не паркувати свої авто з порушенням правил дорожнього руху, зокрема, під знаком «зупинка заборонена», «стоянка заборонена», на перехрестях та пішохідних переходах. Хаотичне паркування ускладнює дорожній рух, а також, в умовах воєнного стану, проїзд спецтранспорту, який забезпечує життєдіяльність міста та допомагає Збройним Силам України.

Перелік майданчиків для паркування – на Геопорталі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ