Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Самбірщині відбувся конкурс-фестиваль «Карпатські візерунки»

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Днями, у Самбірському фаховому коледжі культури і мистецтв відбувся III відкритий регіональний конкурс-фестиваль «Карпатські візерунки». Про це інформує Львівська ОВА.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь понад 100 учасників.

Мета фестивалю – виявлення талановитої, обдарованої молоді, підвищення естетичної культури, розвитку творчого потенціалу та виконавської майстерності учасників, стимулювання їх до активної участі у культурному житті регіону, виховання національно-патріотичних почуттів.

Учні музичних і мистецьких навчальних закладів регіону продемонстрували гарні, музичні уміння. Зокрема, взяли участь учні: Самбірської, Старосамбірської, Хирівської, Турківської,  Славської, Дрогобицької, Дашавської, Трускавецької, Новокалинівської, Доброгостівської та ін.музичних шкіл. Кращих виконавців нагородили дипломами, медалями, солодощами та спеціальними подарунками.

Гран-прі конкурсу отримав інструментальний дует «Ако Лад» (кер.Куртий І., Дашавська ДМШ ім.Ф.Колесси).

Організаційний комітет конкурсу щиро вдячний всім учасникам, вчителям, батькам та журі за спільну працю в проведенні конкурсу-фестивалю і запрошує на IV відкритий регіональний конкурс-фестиваль виконавців на народних інструментах «Карпатські струмочки» в наступному році.

Вітали учасників та переможців конкурсу оркестранти народних інструментів Львівської національної музичної академії ім.Миколи Лисенка – керівник та диригент, народний артист України Олександр Личенко, які подарували гостям теплу мистецьку та музичну атмосферу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ