Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На шахті "Відродження" сьогодні загинув гірник

Сьогодні на шахті "Відродження" Державного підприємства "Львіввугілля" загинув Олексій Лопатенко – виконуючий обов’язки помічника начальника дільниці № 4.
Як повідомив перший заступник начальника Територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області – начальник Львівського гірничого округу Юрій Царик, гірник загинув внаслідок деформації грудної клітини і кісток тазу із ротацією в ліву сторону та рвано-забійної рани в ділянці лобка.
В ході демонтажу секції механізованого кріплення КМ-87 лави № 424, біля нижньої сполуки, потерпілий, що знаходився в зоні розвороту секцій, був тяжко травмований. Потерпілий помер від отриманих травм під час його транспортування на поверхню шахти.
За словами Юрія Царика, наказом Держгірпромнагляду Львівщини створено комісію зі спеціального розслідування причин і обставин нещасного випадку, організовано позапланову комплексну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці на шахті "Відродження" Державного підприємства "Львіввугілля".
Про це «Гал-info» повідомив прес-секретар Територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області Микола Гуцуляк,
Нагадаємо, 4 квітня 2009 р., на шахті "Відродження" Державного підприємства "Львіввугілля" на дільниці підготовчих робіт 306-го конвеєрного штреку стався вивал порід. За завалом залишилося 4 (четверо) працівників. Станом на 14.30 суботи, 4 квітня, усі четверо гірняків виведені з-за завалу, для чого було розчищено близько 7-ми (семи) метрів породи, що обрушилася.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ