Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Старосамбірщині дворічна дитина впала в окріп: потрібна допомога

23 квітня у селі Сусідовичі Старосамбірського району 2-річний Іванко Малетич впав у 40-літрову каструлю з окропом. Хлопчик отримав 70% опіків тіла.

Про це повідомляє Львівська Мануфактура Новин.

"Я гріла воду, щоб одяг попрати. Пральної машинки у нас немає, тому руками все роблю, це вже звичне діло, – розповідає мама Іванна. – Поставила студити окріп, а поруч ходив син, бавився. Не встигла обернутися, як він впав у баняк".

Жінка одразу побігла до сусідів, у яких є своя машина. Дитину відвезли у Самбірську районну лікарню.  Звідти направили у Львівський опіковий центр 8-ї міської клінічної лікарні.

"Зараз в реанімації, я поруч з ним сиджу весь час. От щойно почали перев’язку робити, то вийшла, бо не можу дивитись, серце крається, – каже жінка. – Лікарі поки нічого доброго сказати не можуть, хіба на Бога надіємось".

В день на лікування Іванка потрібно 5-6 тис. грн. Сім’я не має стільки грошей. У перший день зібрали кошти рідні та сусіди. Односельчани кажуть, родина дуже потребує допомоги.

"В Іванки ще є троє старших дітей, – каже сусідка Наталя. –  Вона опікується ними, діти спокійні, в школу ходять, ніколи нічого поганого про них в селі не говорять. Зараз бабуся приїхала доглядати за ними.  Хатинка маленька, газ відключили ще декілька місяців тому, бо не мала можливості оплатити. Грілись пічками, дровами. Вся робота на плечах Іванки. З чоловіком не живе, але той допомагає трохи. На вихідні приїжджає, гроші інколи привозить".

Іванна просить всіх небайдужих допомогти її сину. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ