Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Стрийщині дорожники ремонтують два мости

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
На Стрийщині дорожники ремонтують мости на дорогах Східниця - Верхнє Синьовидне та Славське-Хащованя. Про це повідомили 14 квітня у пресслужбі ЛОДА.

На автомобільних дорогах Східниця - Верхнє Синьовидне та Славське-Хащованя триває капітальний ремонт мостів.

На мостовому переході у Крушельниці підрядники залили накладну плиту на найбільшому прогоні, який складається із трьох секцій, змонтували очисні споруди та температурні шви.

“Для завершення об’єкту  необхідно виконати роботи для армування ще двох накладних плит, облаштувати тротуари, бар’єрне огородження та систему водовідведення. Ремонтує міст підрядна організація "Онур”.  Вартість  - 65,5 млн гривень. Це один з найбільш масштабних проектів дорожньої інфраструктури, який реалізовуємо в області”, - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький. Він сьогодні оглянув хід виконаних робіт.

На іншій дорозі Славське – Хащованя  продовжують роботи розпочаті торік, влаштовують тротуари, ремонтують чотири мости та  влаштовують асфальтобетонне покриття на іншій ділянці.

“В області реалізуємо масштабний проєкт “Мале карпатське коло”, яке з’єднає Львівську область із Закарпатською та Івано-Франківською якісними дорогами.  Славське- Хащованя – один з напрямків, який входить до проекту. Торік тут відремонтували майже 5 кілометрів та два мости. Залучили фінансування у сумі майже 50 млн гривень. На цей рік передбачили 30 млн гривень”, - додав Максим Козицький.

Зазначимо, при настанні сприятливих погодних умов дорожник  розпочнуть ремонт дороги Бориня -Боберка, яка теж входить до Малого Карпатського кола.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ