Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині розпочала роботу ще одна поліцейська станція

Напередодні, 26 січня, у межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» запрацювала поліцейська станція у селищі Дашава Стрийської громади.
Фото - ЛОДА

Як повідомляють в ЛОДА, поліцейська станція розташована на вулиці Тараса Шевченка, 7.

Обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме капітан поліції Руслан Штефанець, який пройшов відбір та спеціальне навчання. Він обслуговуватиме селище Дашава, а також села Йосиповичі, Олексичі, Загірне та інші.

Головними завданнями правоохоронця є забезпечення правопорядку на ввіреній території, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо. Поліцейський забезпечений службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для несення служби.

Поліцейський офіцер проживатиме на території громади та буде доступним для громадян цілодобово. Оцінювати діяльність поліцейського офіцера будуть самі мешканці.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю, для створення безпечного середовища для кожного мешканця Львівщини.

Стрийська територіальна громада долучилася до проєкту рік тому. Поліцейська станція у селищі Дашава стала першою з чотирьох запланованих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ