Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині відбувся "Сімейний фестиваль"

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/3
Фестиваль організували у співпраці Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), благодійний фонд «Рідні», Tech StartUp School та соціальні служби Миколаївської громади.

Про це повідомили в ЛОДА. 

У межах фестивалю діяли різноманітні локації/острівці фізики, хімії, роботів, моделювання, де дітей знайомили дітей із всілякими науковими цікавинками. Малюки могли досліджувати магніти та навчитись користуватись вольтметром, зануритись у чарівний світ кристалів, побачити в дії акустичні резонатори Гельмгольца, дізнатися більше про транзистори та діоди, а також – про електровелосипеди, збирати віртуальну роботомашинку; дізнатися, як керувати та програмувати роботів, будувати маршрут та оминати перешкоди, побачити справжній бій роботів у лабіринтів, приготувати ранозагоюючий крем, ознайомитись з молекулярною кухнею, самостійно виділити ДНК із пшениці, проводити реакції, дізнатися принцип 3D-принтера та надрукувати на пам’ять виріб-сувенір.

Окрім цього, під час фестивалю для дітлахів проводили цікаві ігри, творчі майстерні та майстер-класи.

Натомість батьки мали можливість проконсультуватися із психологами, медичними працівниками, педагогами, а також дізнатись більше про усиновлення та інші сімейні форми виховання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ