Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині відкрили "Клас безпеки"

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
На базі Демнянського ЗЗСО І-III ст. Тростянецької сільської ради відбулося відкриття "Класу безпеки". Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.

У світі, який постійно змінюється і де надзвичайні ситуації стають все більш реальними, забезпечення безпеки дітей стає надзвичайно важливим. "Класи Безпеки" відіграють важливу роль у цьому контексті, навчаючи дітей правильної поведінки в екстремальних умовах.

З цією метою на базі Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. Тростянецької сільської ради відбулося відкриття "Класу безпеки". Це перший і поки єдиний клас безпеки на території Тростянецької територіальної громади.

Цей «Клас Безпеки» забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом, щоб діти змогли навчитися правил безпеки та водночас дізнатись більше про роботу екстрених служб.

Хлопці й дівчата матимуть можливість відкрити багато нового про роботу рятувальників, правоохоронців, медиків, а також воїнів ЗСУ.

Цей "Клас Безпеки" - це не просто навчання, а ініціатива, яка надає дітям навички та знання, які є дуже корисними у реальному житті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ