Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Стрийщині вогнеборці двічі виїжджали на ліквідацію пожеж в житлових будинках

Протягом минулої доби, 27 листопада, надзвичайники Львівщини двічі залучались до гасіння пожеж у Стрийському районі, повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

27 листопада о 12:19 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селі Верхнє Синьовидне на вул. Зарічній, 72 Стрийського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, розміром 10×12 м.

До місця події виїхали вогнеборці м. Сколе, м. Стрий та оперативна група Стрийського районного управління.

Як передають рятувальники, складність пожежі полягала в тому, що на момент прибуття вогнеборців до місця події, вогонь вже поширився дерев’яними конструкціями будівлі й дах був повністю охоплений вогнем. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщену господарську будівлю.

О 13:49 вогнеборці локалізували пожежу, та о 14:20 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах по всій площі, перекриття на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 6 кв.м, а також пошкодив перекриття на площі 110 кв.м.

Вогнеборцям вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від повного знищення вогнем житловий будинок та не допустити перекидання полум’я на господарську будівлю спарену з гаражем, в якому знаходився автомобіль.

До ліквідації пожежі залучили 9 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

На пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини пожежі встановлюються.

Цього ж дня о 21:55 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Протеси Стрийського району. Пожежа виникла в цегляному двоповерховому житловому будинку, розміром 10×14 м.

До місця виклику виїхали чергові відділення с. Журавно, м. Жидачів та оперативна група Стрийського районного управління.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику увесь дах будинку був повністю охоплений вогнем. Також, складність пожежі полягала в тому, що поблизу місця виникнення пожежі було відсутнє вододжерело.

Пожежу вдалось локалізувати о 23:18 та ліквідувати 23:42 в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах, перекриття між горищем і другим поверхом, 6 пластикових вікон, речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м, а також пошкоджено стіни на площі 50 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 9 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення пожежі встановлюють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ