Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сихові невідомі знову труять собак, вдягайте намордники

У Львові на Сихові невідомі знову труять собак!!! Підкидають отруєне ізоніазидом м'ясо!! Зафіксовані випадки отруєнь собак в районі 96,84, 72 шкіл, біля магазинів "Барвінок" і "Шок", кінотеатру Довженка, а також на полі для вигулу собак, яке біля "Барвінку", - про це у ФБ на сторінці Варті-1 написав Igor Zinkevych з посиланням на Юрія Михайліва.

Юра Михайлів: "Зрозуміло, що це цілеспрямовенне знищення собак. При виявленні будь якого підозрілого м'яса, будь ласка, викидайте його в смітник, не допустіть щоб якась беззахисна тварина зїла його .

Якщо не хочете,щоб Ваша собака помирала у страшних муках і конвульсіях - слідкуйте за нею, а ще краще вдягайте намордник!!!

Майте в аптечці запаси вітаміну Б6, магнезії і атоксилу, а також телефон хорошого ветеринара!!!! 
Мою собаку отруїли в четвер, завдяки швидкій домедичній допомозі, а після неї хорошій і кваліфакованій ветдопомозі її вдалося врятувати.

Ізоніазид надзвичайно токсичний препарат для собак, він порушує дію центральної нервової системи, пригнічує роботу головного мозку тварини, в результаті чого в неї появлються судоми, рвота, сильне слиновиділення, погана координація рухів.

Після виявлення цих симптомів у вас є в середньому до 3 годин щоб врятувати вашого домашнього улюбленця.

Якщо ж, не дай боже, отруїли Вашого пса - обов'язково БЕРІТЬ ВИПИСКУ З ВЕТКЛІНІКИ І ПИШІТЬ ЗАЯВУ В ПОЛІЦІЮ!!!

Знаю,що наврядче вони когось шукатимуть, але мовчати і залишати в тіні жорстокі дії нелюдів,які труять наших улюбленців теж не можна!!!

"На жаль" не потішу догхантерів, моя собака вижила і її здоров'ю нічого не загрожує, а я з нетерпінням очікую зустрічі з тими, хто отравив її".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ