Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Сихові викрали 50 м телефонного кабелю

Працівники Сихівського райвідділу міліції затримали двох чоловіків, котрі обрізали та викрали 50 метрів кабелю зв’язку компанії «Укртелеком», повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці затримали зловмисників в ніч на 3 жовтня о 02.45 на вулиці Дунайській. Ними виявились двоє львів’ян віком 25 та 27 років. Речові докази, а саме обрізаний кабель, у чоловіків вилучили.

«Останнім часом у Львові збільшилась кількість крадіжок кабелів зв’язку, тому працівники міліції проводять спеціальні рейди для попередження таких крадіжок та затримання осіб, котрі їх вчиняють. Саме під час такого рейду і було затримано цих громадян», - розповів начальник Сихівського райвідділу міліції підполковник міліції Михайло Підвірний.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. санкція статті передбачає покарання – арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ