Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сихові зведуть модульне містечко, де переселенці житимуть взимку

У восьми двоповерхових модульних будинках зможуть одночасно мешкати близько 1300 людей.
Фото ілюстративне

Нове модульне містечко буде розташоване у Сихівському районі, поблизу наявного містечка “Маріяполіс”, повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач під час брифінгу у медіацентрі “Україна” у четвер, 15 вересня. 

Модульні будинки на вулиці Пулюя, у Сихові (просп. Червоної Калини, 72А, навпроти територіального підрозділу ЦНАП м. Львова) та на та околиці Стрийського парку, де зараз мешкають громадяни, не є придатними для зимівлі, оскільки житлові кімнати та, до прикладу, кухня або душова знаходяться в різних приміщеннях, що в холодну пору року завдаватиме незручності мешканцям. 

“Ми вирішили провести трансформацію цих модульних містечок і переобладнати їх таким чином, щоб в одному приміщенні були житлові кімнати, харчоблок, душові, туалети", – додав заступник міського голови Львова з питань містобудування. 

В управлінні архітектури та урбаністики отримали попередню згоду Міністерства розвитку громад та територій України й польського уряду на зведення нового містечка. У місті сподіваються вже наступного тижня отримати  контейнери з Польщі для будівництва нового модульного будиночка, а його мешканців заселити до початку опалювального сезону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ