Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На терасі UNBROKEN стартували кінопокази для захисників

Львівський кіноцентр, у співпраці з Першим медоб’єднанням, розпочав кінопокази для захисників та захисниць, які проходять лікування та реабілітацію у центрі НЕЗЛАМНІ.
Фото - ЛМР

Перший кінопоказ на літній терасі відбувся напередодні й зібрав 35 охочих подивитися кіно просто неба, повідомляють в ЛМР. 

«У Львові є багато ініціатив допомоги і підтримки наших захисників, ветеранів і їх родин. Львівський кіноцентр також не є осторонь і підтримує наших воїнів. Разом із центром UNBROKEN цього тижня для незламних Героїв розпочали кінопокази сучасних фільмів на терасі реабілітаційного корпусу.

Це гарна можливість відпочити і переключитися на щось приємне для тих, хто отримав важкі поранення і має довгий шлях реабілітації. Наразі плануємо роботи такі покази один раз в тиждень, і щиро запрошуємо наших незламних пацієнтів», - розповів у коментарі Андрій Породко, директор Lviv Film Center.

Наступний кінопоказ планують провести уже в цей четвер, 18 липня, о 21:00.  

До слова, нещодавно для пацієнтів на літній терасі центру UNBROKEN виступила грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе, яка також є амбасадоркою цього центру.

Нагадаємо, літня тераса для відпочинку пацієнтів UNBROKEN з’явилась весною цього року. ЇЇ облаштували сучасними й комфортними меблями, вазонами із зеленими насадженнями та різноманітними елементами декору. Медики запевняють, що такий простір для пацієнтів на свіжому повітрі – це не лише можливість споглядати за красою міста та насолоджуватись спокоєм, а й змога відволіктись думками, перепочити та помріяти про щось приємне.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ