Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині бізнесвумен ошукала громадян на 200 тис. грн

На Тернопільщині бізнесвумен, яка нібито займалась продажем меблів “Komandor”, ошукала громадян на 200 тис. грн. Окрім того, жінка заборгувала плату за оренду офісу, який винаймала для реалізації своїх справ. Повідомила прес-служба ГУ МВС у Тернопільській області.

Жінка  орендувала три приміщення в обласному центрі та рекламувала свою фірму під маркою польського підприємства з виготовлення меблів “Komandor”.

Тернополянка приймала замовлення, брала завдатки, а потім відтерміновувала видачу товару, мотивуючи різними причинами. Обурені клієнти звернулися до правоохоронців. При вивченні усіх документів з’ясувалося, що жінка свого часу дійсно співпрацювала з меблевим підприємством “Komandor”, але у зв’язку з численними скаргами клієнтів на роботу салонів та через порушення стандартів компанія припинила співпрацю з даними салонами та їх власниками. Про що оголосила на своєму офіційному сайті.

Проте офіси мешканка обласного центру не зачинила, а продовжила збирати гроші з ймовірних клієнтів. Як з’ясувалося, в угодах підписаних з нею, не було вказано терміну виконання замовлення.

Гроші жінка витрачала на власні потреби. 

На сьогодні правоохоронці уже відкрили 10 кримінальних проваджень за статтею 190 частина 2 ККУ – шахрайство.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ