Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Тернопільщині через колійних крадіїв зійшов з рейок поїзд

Внаслідок викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії два вагони приміського дизель-поїзда зійшли з рейок. Про це повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Вчора, 27 березня цього року о 15:20 на 20 км перегону Гусятин–Копичинці (Тернопільська обл.) зійшли з рейок два вагони приміського дизель-поїзда №6285 Гусятин–Чортків. За висновками експертів, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці. Вагони зазначеного поїзда зійшли з рейок унаслідок викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії.

Про факт незаконного втручання в роботу залізниці повідомили прокуратуру та службу безпеки України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Внаслідок інциденту ніхто з пасажирів та працівників залізниці не постраждав. Пасажирів поїзда було доставлено за місцем призначення.

Спецпідрозділи Львівської залізниці оперативно провели аварійно-відновлювальні роботи. Близько 21:00 27 березня рух дільницею було відновлено.

Загалом по Укрзалізниці з початку 2018 року зафіксовано 916 випадків незаконних втручань у роботу залізниць, за вчинення протиправних дій затримано 286 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ